Incompany

Incompany & maatwerk zorgcursussen

Ambinex voor zorgorganisaties

Elke zorgorganisatie is uniek en heeft haar eigen werkwijze, uitdagingen en bedrijfscultuur. Daarom biedt Ambinex ook incompany trainingen en zorgcursussen aan. Zo kunnen uw zorgprofessionals een training of workshop volgen op hun eigen vertrouwde locatie, wat de herkenbaarheid vergroot. Daarnaast stijgt de motivatie en betrokkenheid wanneer een cursus met directe collega’s gevolgd wordt.

Voordelen incompany training

Alle cursussen, workshops en trainingen van Ambinex kunnen op incompany basis bij jou op locatie verzorgd worden. En dankzij het mobiele skillslab van Ambinex kunnen ook voorbehouden handelingen op locatie geoefend én getoetst worden.

De voordelen van een incompany cursus:

Na afloop van een zorgcursus, workshop of training ontvangen de deelnemers altijd een certificaat als bewijs van deelname. Indien van toepassing worden ook accreditatiepunten toegekend bij het succesvol afronden van de cursus of training.

Inhouse trainingen: standaard & maatwerk
U kunt kiezen voor de standaard workshops en trainingen van Ambinex, maar ook voor een op maat gemaakte cursus of training. Bij een cursus op maat kunnen praktijksituaties uit uw zorgorganisatie besproken en geoefend worden. Daarnaast kan de cursus helemaal aangepast worden op het kennisniveau van uw zorgprofessionals.

Een idee krijgen wat voor cursussen en workshops wij zoal kunnen organiseren? Bekijk hier ons aanbod incompany workshops & trainingen.

Meer weten over de mogelijkheden van een incompany workshop, training of cursus voor uw zorgorganisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan brengen we samen uw wensen in kaart en bespreken wij welke cursussen en trainingen mogelijk zijn!

Wat anderen over Ambinex zeggen

5/5
Super leuk workshops
"Super leuke workshops met onderwerpen in de tijdgeest van nu, gegeven door enthousiaste cursusleiders of collega’s. De workshops kun je af laten tekenen op je kwaliteitskaart, en ontvang je een certificaat van deelname."

Willy van Dijk
Verzorgende IG'er
4/5
Veilig leren van je fouten
"Ik heb ervaren dat het leren bij Ambinex op een praktische manier gaat en dat de onderwijzer je vrij laat voelen om fouten te maken, zodat je daar weer van kan leren"
Annet Bijlsma
Verzorgende IG'er
5/5
Inmiddels heb ik er meerdere bezocht
"Ambinex geeft vaak interessante cursussen en lezingen. Je voelt je gewaardeerd en daardoor raak je ook weer gemotiveerd."

Ingrid Schipper
Verzorgende IG'er