Verpleegtechnische handelingen

Verpleegtechnische handelingen

Beoordeeld met een 9,1

Vele zorgprofessionals gingen jou voor!

Bevoegd én bekwaam blijven

Gebasseerd op de Vilans protocollen & geaccrediteerd door de V&VN.

Ook bij jou in de buurt

Dankzij het mobiele skills lab ook bij jou op locatie

Training verpleegtechnische handelingen

Een zorgprofessional moet te allen tijde bevoegd én bekwaam zijn in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Ambinex biedt zorgorganisaties de mogelijkheid om op locatie verpleegtechnische handelingen af te toetsen dankzij het mobiele skillslab. Dit betekent:

  • Maximale beschikbaarheid
  • Het hele team in één keer afgetoetst
  • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau

Ook een training inplannen voor jouw medewerkers? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Blended learning voor zorgprofessionals

Voordat de zorgprofessionals naar de training verpleegtechnische handelingen van Ambinex komen, hebben zij de handelingen geoefend via de CareUp app. Een 3D simulatie game waarmee praktijksituaties levensecht nagebootst worden.

Dankzij deze combinatie komen de zorgprofessionals goed voorbereid naar de training, waardoor het oefenen én toetsen efficiënter gaat. De extra tijd wordt gestoken in het klinisch redeneren en het intercollegiaal contact. Zeer belangrijke onderdelen tijdens het verlenen van zorg.

Voordelen blended learning met Ambinex & CareUp:

  • Extra tijd voor klinisch redeneren
  • Hogere kwaliteit zorgverlening
  • Het hele jaar door kennis onderhouden

Weten welke mogelijkheden we kunnen bieden voor jouw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

e-learning verpleegtechnische handelingen

Certificaten én accreditatiepunten

Alle handelingen van Ambinex én CareUp zijn gebaseerd op de Vilans KICK-protocollen. Zowel de training verpleegtechnische handelingen van Ambinex als de handelingen via de CareUp simulatie app zijn geaccrediteerd door het V&VN. 

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat van succesvolle deelname. Daarnaast ontvangen de deelnemers 6 accreditatiepunten voor de training verpleegtechnische handelingen.

Ook voor het succesvol afronden van een toets via de Careup app ontvangen de zorgprofessionals zowel een certificaat als accreditatiepunten. CareUp kan het hele jaar door geoefend worden, waardoor zorgprofessionals heel laagdrempelig hun bekwaamheid op peil kunnen houden.