Incompany workshops

Incompany Workshops

Beoordeeld met een 9,1

Vele zorgprofessionals gingen jou voor!

Bevoegd én bekwaam blijven

Gebasseerd op de Vilans protocollen & geaccrediteerd door de V&VN.

Ook bij jou in de buurt

Dankzij het mobiele skills lab ook bij jou op locatie

Onderstaande workshops worden door Ambinex aangeboden

Deze worden gegeven door ervaren trainers allen uit het werkveld en bekend met de dagelijkse dilemma’s waar men in het werkveld tegen aan loopt. Organisaties en groepen ZZP’ers kunnen de workshops afnemen op een eigen locatie. Voor de kosten kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Aanwezig moet zijn: Tv of beamer met wifi/internet. Flip over. Ruimte waar ten minste 10 deelnemers plaats kunnen nemen.

Workshop Dementie
"Voor StandBy Zorg mocht ik de training -Dementie Specialist- volgen. Ambinex verzorgde deze training speciaal op maat. Primeur in Nederland!! Wat een kundige/hartelijke super vrouw die Desire! Ik ken haar van eerdere workshops maar… deze spant de KROON. Vooral doorgaan hoor Desire dan komen we elkaar meer tegen!."

Workshop Dementie
Margriet Nuyens
Verzorgende IG

Workshop Medicatieveiligheid

Medicatieveiligheid is een belangrijk onderwerp binnen de zorgverlening aan cliënten en ouderen.

Workshop ADL

Deze workshop ADL helpt deelnemers om iemand te kunnen helpen bij basis ADL-activiteiten.

Workshop Dementie

In deze workshop wordt aandacht geschonken aan de verschillende vormen van dementie

Workshop palliatieve zorg

Palliatieve zorg is een benadering die de kwaliteit van het leven verbetert van patiënten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening.

Workshop Doff N’Donner

De Doff N’ Donner is een fantastisch hulpmiddel voor zorgverleners die dagelijks patiënten met het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen moeten helpen.

Workshop Compressietherapie

Het is belangrijk om te weten wat voor soort oedeem en voor de zorgverlener de juiste behandeling correct uit te voeren!

Workshop Mondzorg

Tandbederf, ontstekingen van het tandvlees en kaakbot en aandoeningen van de slijmvliezen zijn veel voorkomende problemen van de ouder wordende patiënt

Workshop Ouderenmishandeling

Naar schatting worden jaarlijks 200.000 ouderen slachtoffer van mishandeling.

Workshop Wondzorg

In de workshop wondzorg wordt dieper ingegaan op het herkennen van de verschillende wonden, het behandelen van deze wonden en hoe men dit nu goed en duidelijk kan rapporteren.