Over ons

Over Ambinex

Beoordeeld met een 9,1

Vele zorgprofessionals gingen jou voor!

Bevoegd én bekwaam blijven

Gebasseerd op de Vilans protocollen & geaccrediteerd door de V&VN.

Ook bij jou in de buurt

Dankzij het mobiele skills lab ook bij jou op locatie

Over Ambinex

Het bieden van goede zorg is cruciaal voor de cliënten en een vereiste vanuit de Wet BIG.
Een zorgorganisatie moet aantonen dat van alle zorgverleners de kwalificaties in- en op orde zijn. Dit geldt ook voor ZZP’ers. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je bekwaamheden regelmatig oefent en getoetst worden door een onafhankelijk partij: Ambinex. Ambinex richt zich op de praktische uitvoering en toetsing van de verpleegtechnische handelingen met een mobiel skillslab.

Ambinex

Ambinex maakt het makkelijker

Als mobiele skillslab komen we naar je toe om te oefenen en te toetsen. Maak een afspraak. Het kan nog makkelijker. Samen met TripleMotion Media ontwikkelden we CareUp, de eerste en enige online leer-app waarmee je accreditatiepunten haalt.

Verpleegtechnische handelingen oefen je in de app volgens de Vilans KICK-protocollen. Ook de toets doe je online met CareUp. Leuker en makkelijker wordt het niet. Download in de stores voor een demo of ga naar careup.online.

Onze missie

De kennis van iedere zorgprofessional moet up-to-date zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met zo min mogelijk drempels, flexibel in eigen tijd en in de bekende omgeving verpleegtechnische handelingen te oefenen en te toetsen. Wij zien deze flexibiliteit en innovatie als de sleutel tot persoonlijk succes. Vandaag en in de toekomst.

mobiel skillslab
Desiré Poll

Mijn naam is Desiré Poll en ik ben al bijna 40 jaar werkzaam in zorgland. Ik ben bij verschillende organisaties in verschillende functies werkzaam geweest. Van woonbegeleider, verpleegkundige, leidinggevende en BPV docent. Mijn passie heeft veelal gelegen bij opleidingen en scholingen. Collega’s meenemen in het mooie vak van verzorgende of verpleegkundige is het mooiste wat er is!

Zorg geven aan kwetsbare ouderen, is dat een roeping of een vak? Je staat heel dichtbij de mensen die je verzorgt. Je bent iedere dag bezig met het verzorgen van mensen zowel op mentaal als lichamelijk welbevinden. Het is de kern van het mens zijn. Het laatste stukje van een mensenleven.

Als zorgverlener moet je heel wat in je mars hebben en niet iedereen zal dit vak bevredigend vinden. Wat mijzelf betreft heb ik het over gevoelszorg. Het is een van wezenlijk belang dat jij jezelf goed kent, omdat je dit in ieder contact meeneemt. Kwetsbare ouderen en mensen met dementie zijn hier erg gevoelig voor. Wanneer je als persoon geen affiniteit en compassie hebt met deze doelgroep kan je geen optimale zorg leveren.

Ook je bekwaamheden zijn van groot belang. Hoe zekerder jij bent van de handeling die bij de cliënt moet gebeuren, hoe meer vertrouwen de cliënt heeft in jouw bekwaamheid. 

Desiré Poll