Over ons

Ambinex biedt voorbehouden handelingen aan om te oefenen en te laten toetsen. We richten ons op praktische uitvoering en toetsing van de vaardigheden. Het leveren van goede zorg is belangrijk voor de cliënten en een vereiste vanuit de BIG wet. Als ZZP’er of organisatie moet je kunnen aantonen dat je goed gekwalificeerd bent. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het feit dat je bekwaamheden getoetst worden door een onafhankelijk partij. Het opfrissen van je theorie en het oefenen van je handelingen is hier onderdeel van. 

Wat vinden wij eigenlijk belangrijk?

Onze topmissie

Ambinex wil dat iedere zorgprofessional de mogelijkheid moet hebben om in eigen tijd en omgeving zijn of haar voorbehouden handelingen te kunnen oefenen en te toetsen. Wij zien flexibiliteit als de sleutel tot persoonlijk succes voor de toekomst.

Mijn naam is Desiré Poll en ik ben al bijna 40 jaar werkzaam in zorgland. Ik ben bij verschillende organisaties in verschillende functies werkzaam geweest. Van woonbegeleider, verpleegkundige, leidinggevende en BPV docent. Mijn passie heeft veelal gelegen bij opleidingen en scholingen. Collega’s meenemen in het mooie vak van verzorgende of verpleegkundige is het mooiste wat er is!

Zorg geven aan kwetsbare ouderen, is dat een roeping of een vak? Je staat heel dichtbij de mensen die je verzorgt. Je bent iedere dag bezig met het verzorgen van mensen zowel op mentaal als lichamelijk welbevinden. Het is de kern van het mens zijn. Het laatste stukje van een mensenleven.

Als zorgverlener moet je heel wat in je mars hebben en niet iedereen zal dit vak bevredigend vinden. Wat mijzelf betreft heb ik het over gevoelszorg. Het is een van wezenlijk belang dat jij jezelf goed kent, omdat je dit in ieder contact meeneemt. Kwetsbare ouderen en mensen met dementie zijn hier erg gevoelig voor. Wanneer je als persoon geen affiniteit en compassie hebt met deze doelgroep kan je geen optimale zorg leveren.

Ook je bekwaamheden zijn van groot belang. Hoe zekerder jij bent van de handeling die bij de cliënt moet gebeuren, hoe meer vertrouwen de cliënt heeft in jouw bekwaamheid. 

Desiré Poll

NOG NIEUWSGIERIG?

Laat hier je gegevens achter!
Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Hoe heb je ons gevonden?*Familie, vrienden of kennissenZoekmachineSociale mediaReclame of advertentieBanenmarktAnders

Uw bericht